Om meg

Jeg startet min hundekarriere med Bearded Collien Shanty.

Vi vant EM, NM og Nordisk mesterskap i lydighet og kom på

2. plass i VM. Shanty ble årets lydighetshund 3 ganger i Norge (Gerapokalen).


Så flyttet jeg til Sverige. Der satset jeg på Border Collien Bolibompa fra mitt eget oppdrett. Jeg konkurrerte på det svenske landslaget og beste plassering ble en 7. plass

på det svenske mesterskapet.


Desverre døde Bolibompa bare 5 år gammel, og da sa jeg til meg selv at:Nå skal jeg aldri trene lydighet igjen!

Nå skal jeg satse på gjeting!


Og det gjorde jeg!


Jeg var på det svenske landslaget i gjeting i 4 år. Med Emma og datteren Rebelle kvalifiserte jeg meg til World Trial 2014 i Skottland.


Emma ble også svensk mester i gjeting i 2014.


Jeg er stolt over å ha vært på 3 forskjellige landslag, i 2 forskjellige land, med 3 forskjellige hunder og i 2 forskjellige hundesporter.


Jeg har også vært landslagsleder for det svenske lydighetslandslaget i 2 år.


I dag har jeg 2 border collier og en chihuahua. Strike er min nye lydighetshund, som jeg såvidt har startet å konkurrere med i både lydighet og gjeting.


Jeg elsker jobben min, og selv om jeg ikke er like aktiv med konkurranser selv lenger, så er jeg veldig glad i å hjelpe andre fram. Min treningsfilosofi er vel først og fremst å trene inn alle lydighetsmomentene positivt. Men sunn fornuft og hverdagslydighet må man også ha, og jeg hjelper gjerne til med det. Jeg elsker å lese hunder og å velge riktig strategi på hvert individ. Jeg har et belønningssystem, som jeg kaller FULL FEST, som skal hjelpe hunder med å føle seg like trygge og glade i lydighetsringen som på trening.


I september 2020 flyttet jeg hjem igjen til Norge, nærmere bestemt Eidsberg i Indre Østfold. Men jeg håper jeg får mulighet til å jobbe i både Sverige og Norge fremover.


Jeg har både privattimer og kommer til å arrangere helgekurs, mest i lydighet, men håper også å få mulighet til å holde noen gjeterhundkurs i fremtiden.


Jeg kan bookes for kurs av ulike typer til klubber eller treningsgrupper, reiser gjør jeg gjerne.